Yüksek Lisans, Türkiye, İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 1996, 1998 |
Lisans, Türkiye, Uludağ Üniversitesi, , 1983, 1989 |
Yüksek Lisans, Türkiye, İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 1996, 1998 |
Lisans, Türkiye, Uludağ Üniversitesi, , 1983, 1989 |
Kayıt Yok |
İngilizce, KPDS, 40, Bahar, 1996 |
Kayıt Yok |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Otel İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Sürdürülebilir Turizm |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Rehberliği |
1994-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Karabük Üniversitesi, Safranbolu Meslek Yüksekokulu, Türkiye |
1999-, Program Başkanı, Karabük Üniversitesi, Türkiye |
1998-1999, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Karabük Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2023-2024, TFR205 SEYEHAT ACENTACILIĞI VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Lisans |
2023-2024, STR 205 TURİST REHBERLİĞİ I, Ön Lisans |
2023-2024, STİ259 ÖNBÜRO ODA VE RAPORLAMA İŞLEMLERİ, Ön Lisans |
2023-2024, STİ155 ODA SERVİSİ, Ön Lisans |
2023-2024, STİ153 KAT HİZMETLERİ, Ön Lisans |
2023-2024, STR 103 GENEL TURİZM VE TURİZM TERMİNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2023-2024, STİ 151 GENEL TURİZM VE TURİZM TERMİNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2019-2020, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2019-2020, ÖNBÜRO ODA İŞLEMLERİ, Ön Lisans |
2019-2020, KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ, Lisans |
2019-2020, ZİYAFET ORGANİZASYONU, Lisans |
2019-2020, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2019-2020, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2019-2020, ODA SERVİSİ, Ön Lisans |
2019-2020, GENEL TURİZM VE TURİZM TERMİNOLIOJİSİ, Ön Lisans |
2018-2019, ZİYAFET SERVİS YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2018-2019, SEYAHAT ACENTACILIĞI VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2018-2019, ÖNBÜRO ODA İŞLEMLERİ, Ön Lisans |
2018-2019, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2018-2019, ÖN BÜRODA RAPORLAMA İŞLEMLERİ, Ön Lisans |
2018-2019, GENEL ALAN KONTROLÜ, Ön Lisans |
2018-2019, ODA SERVİSİ, Ön Lisans |
2018-2019, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2018-2019, GENEL TURİZM, Ön Lisans |
2017-2018, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Lisans |
2017-2018, SEYAHAT ACENTACILIĞI VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2017-2018, ZİYAFET SERVİS YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2017-2018, ÖNBÜRO ODA İŞLEMLERİ, Ön Lisans |
2017-2018, KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ, Lisans |
2017-2018, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2017-2018, ÖNBÜRODA RAPORLAMA İŞLEMLERİ, Ön Lisans |
2017-2018, GENEL ALAN KONTROLÜ, Ön Lisans |
2017-2018, ODA SERVİSİ, Ön Lisans |
2017-2018, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2017-2018, GENEL TURİZM, Ön Lisans |
2013-2014, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2013-2014, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2013-2014, BÜRO YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2013-2014, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2013-2014, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2013-2014, KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI, Ön Lisans |
2013-2014, KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI, Ön Lisans |
2013-2014, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2013-2014, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2013-2014, GENEL ALAN TEMİZLİĞİ, Ön Lisans |
2013-2014, GENEL ALAN KONTROLÜ, Ön Lisans |
2013-2014, Ziyafet SERVİS organizasyonu, Ön Lisans |
2013-2014, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2013-2014, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2013-2014, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2013-2014, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2013-2014, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2013-2014, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans |
2013-2014, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2013-2014, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans |
2013-2014, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
2013-2014, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2012-2013, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2012-2013, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2012-2013, BÜRO YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2012-2013, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2012-2013, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2012-2013, KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI, Ön Lisans |
2012-2013, KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI, Ön Lisans |
2012-2013, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2012-2013, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2012-2013, GENEL ALAN TEMİZLİĞİ, Ön Lisans |
2012-2013, GENEL ALAN KONTROLÜ, Ön Lisans |
2012-2013, Ziyafet SERVİS organizasyonu, Ön Lisans |
2012-2013, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2012-2013, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2012-2013, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2012-2013, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2012-2013, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2012-2013, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans |
2012-2013, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2012-2013, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans |
2012-2013, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
2012-2013, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2012-2013, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2011-2012, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2011-2012, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2011-2012, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2011-2012, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2011-2012, KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI, Ön Lisans |
2011-2012, KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI, Ön Lisans |
2011-2012, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2011-2012, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2011-2012, GENEL ALAN TEMİZLİĞİ, Ön Lisans |
2011-2012, GENEL ALAN KONTROLÜ, Ön Lisans |
2011-2012, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2011-2012, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2011-2012, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2011-2012, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2011-2012, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2011-2012, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans |
2011-2012, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2011-2012, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans |
2011-2012, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
2011-2012, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2010-2011, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2010-2011, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2010-2011, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2010-2011, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2010-2011, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2010-2011, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2010-2011, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2010-2011, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2010-2011, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2010-2011, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2010-2011, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2010-2011, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2010-2011, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2010-2011, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans |
2010-2011, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2010-2011, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans |
2010-2011, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
2009-2010, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2009-2010, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2009-2010, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2009-2010, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2009-2010, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2009-2010, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2009-2010, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2009-2010, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2009-2010, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2009-2010, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2009-2010, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2009-2010, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2009-2010, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2009-2010, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans |
2009-2010, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2009-2010, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans |
2009-2010, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
2008-2009, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2008-2009, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2008-2009, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2008-2009, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2008-2009, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2008-2009, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2008-2009, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2008-2009, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2008-2009, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2008-2009, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans |
2008-2009, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2008-2009, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2008-2009, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2008-2009, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2008-2009, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans |
2008-2009, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2008-2009, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans |
2008-2009, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
2007-2008, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2007-2008, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2007-2008, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2007-2008, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2007-2008, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2007-2008, GİRİŞİMCİLİK, Ön Lisans |
2007-2008, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2007-2008, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2007-2008, KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU, Ön Lisans |
2007-2008, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2007-2008, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans |
2007-2008, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2007-2008, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2007-2008, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2007-2008, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2007-2008, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans |
2007-2008, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2007-2008, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans |
2007-2008, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
2006-2007, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2006-2007, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2006-2007, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans |
2006-2007, GİRİŞİMCİLİK, Ön Lisans |
2006-2007, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2006-2007, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2006-2007, KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU, Ön Lisans |
2006-2007, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2006-2007, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans |
2006-2007, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2006-2007, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2006-2007, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2006-2007, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2006-2007, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2006-2007, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans |
2006-2007, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
2005-2006, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2005-2006, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2005-2006, GİRİŞİMCİLİK, Ön Lisans |
2005-2006, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2005-2006, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2005-2006, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2005-2006, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans |
2005-2006, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2005-2006, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2005-2006, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2005-2006, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2005-2006, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2005-2006, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans |
2005-2006, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
2004-2005, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2004-2005, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2004-2005, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2004-2005, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2004-2005, KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU, Ön Lisans |
2004-2005, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2004-2005, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans |
2004-2005, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2004-2005, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2004-2005, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2004-2005, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2004-2005, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2004-2005, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans |
2004-2005, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
2003-2004, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2003-2004, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2003-2004, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2003-2004, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2003-2004, KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU, Ön Lisans |
2003-2004, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2003-2004, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans |
2003-2004, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2003-2004, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2003-2004, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2003-2004, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2003-2004, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2003-2004, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans |
2003-2004, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
2002-2003, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2002-2003, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2002-2003, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2002-2003, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2002-2003, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2002-2003, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans |
2002-2003, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2002-2003, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2002-2003, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2002-2003, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2002-2003, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2002-2003, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans |
2002-2003, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
2001-2002, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2001-2002, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2001-2002, ÖNBÜRO, Ön Lisans |
2001-2002, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2001-2002, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2001-2002, KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU, Ön Lisans |
2001-2002, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2001-2002, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans |
2001-2002, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2001-2002, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2001-2002, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2001-2002, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2001-2002, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2001-2002, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans |
2001-2002, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
2000-2001, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2000-2001, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans |
2000-2001, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2000-2001, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2000-2001, KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU, Ön Lisans |
2000-2001, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans |
2000-2001, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans |
2000-2001, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans |
2000-2001, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans |
2000-2001, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans |
2000-2001, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
International Synthesis of Seafood Cooking and Presentation Methods Diğer Uluslararası Kurum ve Kuruluşlar: Araştırmacı , 2019-2022 ![]() |
Fosine Cousine Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje: Araştırmacı , 2017-2018 ![]() |
Fusion Cuisine Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje: Araştırmacı , 2016-2018 ![]() |
Kırsal Turizme Dayalı Yenilikçi İstihdam Projesi Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje: Eğitmen , 2016-2017 ![]() |
Kırsal Turizme Dayalı Yenilikçi İstihdam Projesi Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje: Eğitmen , 2016-2017 ![]() |
Fusion Cuisine Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje: Araştırmacı , 2016-2018 ![]() |
Karabük İli ve Safranbolu İlçesinde Turizm Sekötüründe İhtiyaç Duyulan Nitelikli Meslek Elemanlarının Yetiştirilmesi Kalkınma Bakanlığı Destekli Proje: Araştırmacı , 2011-2012 ![]() |
ZONGULDAK-KARABÜK-BARTIN İLLERİ TURİZM SEKTÖR ANALİZİ Kalkınma Bakanlığı Destekli Proje: Araştırmacı , 2011-2011 ![]() |
BATI KARADENİZ BÖLÜMÜ EKOTURİZM KAYNAKLARININ TESPİT EDİLMESİ Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç): Araştırmacı ![]() |
ZONGULDAK KARABÜK VE BARTIN İLLERİ TURİZM SEKTÖR ANALİZİ Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç): Araştırmacı ![]() |
Kayıt Yok |
Diker, O., ÇETİNKAYA, A. (2024) "SİNOP İLİ AYANCIK İLÇESİ BAŞLICA TURİZM POTANSİYELİ UNSURLARI İLE TURİZM TÜRLERİNİN BELİRLENMESİ", Journal of Humanities and Tourism Research, 14 (4) pp. 721-729 Link ![]() |
Diker, O., TÜRKER, N., ÇETİNKAYA, A., Kaya, F.B. (2017) "Geleneksel Türk Tatlısı Olarak Lokum ve Safranbolu Lokumu", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 5 (2) pp. 333-344 [TR Dizin] Link DOI ![]() |
DENİZ, T., Diker, O., ÇETİNKAYA, A. (2017) "SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR ÖĞESİ OLARAK YEREL İKLİMBİLGİSİ VE HALK TAKVİMİ: SAFRANBOLU’DA (KARABÜK)BİR SAHA ARAŞTIRMASI", Atatürk Üniversitesi Doğu Coğrafya Dergisi, 22 (38) pp. 205-226 [TR Dizin] Link DOI ![]() |
Diker, O., DENİZ, T., ÇETİNKAYA, A. (2016) "History of Turkısh Cuisene and the Influence of the Balkans", IOSR Journal of Humanities And Social Science, 21 (10) pp. 1-6 Link ![]() |
Diker, O., DENİZ, T., ÇETİNKAYA, A. (2016) "Jeoturizm Kapsamında Safranbolu da Coğrafi Kaynakların Değerlendirilmesi ve Safranbolu Jeoturizm Potansiyelinin Belirlenmesi", Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 6 (2) pp. 325-339 Link DOI ![]() |
Diker, O., ÇETİNKAYA, A., CİNKARA, A. (2016) "Hava Sporları Turizmi ve Safranbolu'nun Hava Sporları Potansiyelinin Belirlenmesi - Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi", Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 6 (1) pp. 84-100 Link DOI ![]() |
Diker, O., ÇETİNKAYA, A. (2016) "Erişilebilir Turizm Açısından Safranbolu Turizm Destinasyonunun Uygunluğunun Değerlendirilmesi", Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, (1247621604) pp. 111-125 ![]() |
Diker, O., ÇETİNKAYA, A., Çetinkaya, C. (2018) "ACCESSIBLE GASTRONOMY IN FOOD AND BEVERAGE ORGANIZATIONS", 2018 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OFTOURISM RESEARCH , (pp. 760-773), Van, Türkiye, (Aralık 2018) ![]() |
Diker, O., ÇETİNKAYA, A., Aksu, M. (2018) "Kış Turizmi Faaliyetlerinin Doğal Çevreye Etkisi", Uluslararası Sivas Turizmi Kongresi , (pp. 390-397), Sivas, Türkiye, (Kasım 2018) ![]() |
Diker, O., ÇETİNKAYA, A., Aksu, M. (2018) "KIŞ TURİZMİ FAALİYETLERİNİN DOĞAL ÇEVREYE ETKİSİ", ULUSLARARASI SİVAS TURİZM KONGRESİ , (pp. 390-397), Sivas, Türkiye, (Mayıs 2018) ![]() |
Diker, O., TÜRKER, N., ÇETİNKAYA, A., Kaya, F.B. (2017) "Geleneksel Türk Tatlısı Olarak Lokum ve Safranbolu Lokumu", 2. Ulusal Gastronomi Kongresi , Türkiye, (Eylül 2017) ![]() ![]() |
Diker, O., TÜRKER, N., ÇETİNKAYA, A. (2017) "Geleneksel Türk Tatlısı olarak Lonum ve Safranbolu Lokumu", 2. Gastronomi Turizmi Kongresi , Türkiye, (Eylül 2017) ![]() |
Diker, O., DENİZ, T., ÇETİNKAYA, A. (2017) "Analysis of the Relationship Between Eco-Gastronomy, Ecologic Agriculture and Public Calendar as An Intagible Cultural Heritage", 4th Europian Ecotourism Conference , (pp. 46-48), Karabük, Türkiye, (Nisan 2017) ![]() |
TÜRKER, N., ÇETİNKAYA, A. () "A Research Study on the Improvement of Ecotourism and It s Resources in the Western Black Sea Region", ULUSLARARASI KONGRE , (pp. 119) ![]() |
DİKER, O., ÇETİNKAYA, A. () "Kültürel Isınma Olgusunun Kültürel Miras Turizmi Üzerine Etkisi Karadeniz Bölgesi Açısından Değerlendirilmesi", ULUSLARARASI KONGRE , (pp. 119) ![]() |
ÇETİNKAYA, A. () "Safranbolu da Alternatif Turizmin Gerekliliği Üzerine Bir Araştırma Batı Karadeniz Bölgesinin Turizm Potansiyeli nin Değerlendirilmesi konulu Sempozyum 15 16 Nisan 2004 Safranbolu", SEMPOZYUM , (pp. 1), Türkiye ![]() |
AKOVA, O., ÇETİNKAYA, A., SARITAŞ, E., AKSU, A. () "TURİZMDE SEÇME MAKALELER 34 TUGEV", DERGİ , (pp. 33), Türkiye ![]() |
NURAY, T., ADNAN, Ç. (2009) "Batı Karadeniz Bölümünde Ekoturizm Potansiyeli", : DETAY, ISBN: 978-605-89395-0-9 ![]() |
Diker, O., ÇETİNKAYA, A. (2023) "Gastronomi ve Tarihsel Süreçte Gelişimi", Kitap: A'dan Z'ye Gastronomi Turizmi, Ankara/Türkiye : Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 18 / 32, ISBN: 978-605-254-878-3 ![]() |
Diker, O., ÇETİNKAYA, A. (2022) "Turizm OkurYazarlığı", Kitap: Disipliner Okur yazarlık, Ankara/Türkiye : Anı Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 215 / 229, ISBN: 978-605-170-784-6 ![]() |
Diker, O., TÜRKER, N., ÇETİNKAYA, A. (2017) "Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği", Kitap: Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği (Gastronomi Üzerine Araştırmalar), Ankara : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 40 / 54, ISBN: 978-605-9440-80-6 ![]() |
ÇETİNKAYA, A. (2016) "TURİZM SEKTÖRÜNÜN GENEL YAPISI", Kitap: Otel İşletmeciliği, İstanbul/Türkiye : Lisans yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 14 / 33, ISBN: 978-605-5044-93-0 ![]() |
NURAY, T., ADNAN, Ç., HALİME, B., GÖKHAN, E., MUSTAFA, İ. (2011) "ZONGULDAK KARABÜK VE BARTIN İLLERİ TURİZM SEKTÖR ANALİZİ", : TÜRMATSAN ORGANİZE MATBAACILIK, ISBN: 978-605-62625 ![]() |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
Oğuz Diker
![]() |
2016 - 2024 | 16 |
![]() ![]() |
2017 | 4 |
![]() ![]() |
2016 - 2017 | 4 |
![]()
ADNAN ÇETİNKAYA
-
|
3 | |
![]()
Murat Aksu
![]() |
2018 | 2 |
![]()
ÇETİNKAYA ADNAN
-
|
2009 - 2011 | 2 |
![]()
Ferhat Behzat Kaya
-
|
2017 | 2 |
![]()
TÜRKER NURAY
-
|
2009 - 2011 | 2 |
![]() ![]() |
2016 | 1 |
![]()
AYSUN AKSU
-
|
1 | |
![]()
BARUTÇU HALİME
-
|
2011 | 1 |
![]()
Cenk Çetinkaya
-
|
2018 | 1 |
![]()
EMİR GÖKHAN
-
|
2011 | 1 |
![]()
ERDİNÇ SARITAŞ
-
|
1 | |
![]()
İNCE MUSTAFA
-
|
2011 | 1 |
![]()
NURAY TÜRKER
-
|
1 | |
![]()
OGUZ DİKER
-
|
1 | |
![]()
ORHAN AKOVA
-
|
1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 79062 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33825 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2148 |
Anahtar Kelimeler | Otel İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Turizm İşletmeciliği |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 105 | 77 | 23 | 0 | 0 | 0 | 40 | 40 | 15 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | 405 . | 480 . | 519 . | - | - | - | 593 . | 566 . | 536 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | 316 . | 376 . | 447 . | - | - | - | 512 . | 489 . | 453 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | 100 . | 139 . | 220 . | - | - | - | 282 . | 205 . | 224 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | 37 . | 73 . | 111 . | - | - | - | 129 . | 98 . | 98 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | 23 . | 33 . | 67 . | - | - | - | 79 . | 51 . | 71 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | 86 . | 112 . | 182 . | - | - | - | 220 . | 159 . | 182 . | - |
Toplam Yayın | 0 | 5 | 5 | 3 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 4 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 2 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 3 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |