img

Öğr. Gör. Adnan ÇETİNKAYA

  • Safranbolu Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu
  • Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
  • Turizm ve Otel İşletmeciliği Pr

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
22
Atıf
39
h-index
4
Proje
10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Yüksek Lisans, Türkiye, İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 1996, 1998
Lisans, Türkiye, Uludağ Üniversitesi, , 1983, 1989
Araştırma Alanları
Otel İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm, Turizm İşletmeciliği
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Yüksek Lisans, Türkiye, İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 1996, 1998
Lisans, Türkiye, Uludağ Üniversitesi, , 1983, 1989
Kayıt Yok
İngilizce, KPDS, 40, Bahar, 1996
Kayıt Yok
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Otel İşletmeciliği
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Sürdürülebilir Turizm
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği
1994-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Karabük Üniversitesi, Safranbolu Meslek Yüksekokulu, Türkiye
1999-, Program Başkanı, Karabük Üniversitesi, Türkiye
1998-1999, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Karabük Üniversitesi, Türkiye
Kayıt Yok
2023-2024, TFR205 SEYEHAT ACENTACILIĞI VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Lisans
2023-2024, STR 205 TURİST REHBERLİĞİ I, Ön Lisans
2023-2024, STİ259 ÖNBÜRO ODA VE RAPORLAMA İŞLEMLERİ, Ön Lisans
2023-2024, STİ155 ODA SERVİSİ, Ön Lisans
2023-2024, STİ153 KAT HİZMETLERİ, Ön Lisans
2023-2024, STR 103 GENEL TURİZM VE TURİZM TERMİNOLOJİSİ, Ön Lisans
2023-2024, STİ 151 GENEL TURİZM VE TURİZM TERMİNOLOJİSİ, Ön Lisans
2019-2020, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Lisans
2019-2020, ÖNBÜRO ODA İŞLEMLERİ, Ön Lisans
2019-2020, KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ, Lisans
2019-2020, ZİYAFET ORGANİZASYONU, Lisans
2019-2020, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2019-2020, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2019-2020, ODA SERVİSİ, Ön Lisans
2019-2020, GENEL TURİZM VE TURİZM TERMİNOLIOJİSİ, Ön Lisans
2018-2019, ZİYAFET SERVİS YÖNETİMİ, Ön Lisans
2018-2019, SEYAHAT ACENTACILIĞI VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2018-2019, ÖNBÜRO ODA İŞLEMLERİ, Ön Lisans
2018-2019, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2018-2019, ÖN BÜRODA RAPORLAMA İŞLEMLERİ, Ön Lisans
2018-2019, GENEL ALAN KONTROLÜ, Ön Lisans
2018-2019, ODA SERVİSİ, Ön Lisans
2018-2019, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2018-2019, GENEL TURİZM, Ön Lisans
2017-2018, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Lisans
2017-2018, SEYAHAT ACENTACILIĞI VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2017-2018, ZİYAFET SERVİS YÖNETİMİ, Ön Lisans
2017-2018, ÖNBÜRO ODA İŞLEMLERİ, Ön Lisans
2017-2018, KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ, Lisans
2017-2018, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2017-2018, ÖNBÜRODA RAPORLAMA İŞLEMLERİ, Ön Lisans
2017-2018, GENEL ALAN KONTROLÜ, Ön Lisans
2017-2018, ODA SERVİSİ, Ön Lisans
2017-2018, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2017-2018, GENEL TURİZM, Ön Lisans
2013-2014, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2013-2014, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2013-2014, BÜRO YÖNETİMİ, Ön Lisans
2013-2014, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2013-2014, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2013-2014, KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI, Ön Lisans
2013-2014, KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI, Ön Lisans
2013-2014, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2013-2014, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2013-2014, GENEL ALAN TEMİZLİĞİ, Ön Lisans
2013-2014, GENEL ALAN KONTROLÜ, Ön Lisans
2013-2014, Ziyafet SERVİS organizasyonu, Ön Lisans
2013-2014, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2013-2014, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2013-2014, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2013-2014, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2013-2014, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2013-2014, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans
2013-2014, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2013-2014, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans
2013-2014, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
2013-2014, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2012-2013, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2012-2013, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2012-2013, BÜRO YÖNETİMİ, Ön Lisans
2012-2013, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2012-2013, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2012-2013, KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI, Ön Lisans
2012-2013, KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI, Ön Lisans
2012-2013, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2012-2013, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2012-2013, GENEL ALAN TEMİZLİĞİ, Ön Lisans
2012-2013, GENEL ALAN KONTROLÜ, Ön Lisans
2012-2013, Ziyafet SERVİS organizasyonu, Ön Lisans
2012-2013, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2012-2013, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2012-2013, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2012-2013, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2012-2013, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2012-2013, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans
2012-2013, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2012-2013, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans
2012-2013, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
2012-2013, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2012-2013, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2011-2012, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2011-2012, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2011-2012, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2011-2012, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2011-2012, KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI, Ön Lisans
2011-2012, KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI, Ön Lisans
2011-2012, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2011-2012, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2011-2012, GENEL ALAN TEMİZLİĞİ, Ön Lisans
2011-2012, GENEL ALAN KONTROLÜ, Ön Lisans
2011-2012, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2011-2012, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2011-2012, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2011-2012, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2011-2012, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2011-2012, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans
2011-2012, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2011-2012, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans
2011-2012, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
2011-2012, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2010-2011, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2010-2011, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2010-2011, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2010-2011, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2010-2011, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2010-2011, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2010-2011, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2010-2011, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2010-2011, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2010-2011, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2010-2011, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2010-2011, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2010-2011, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2010-2011, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans
2010-2011, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2010-2011, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans
2010-2011, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
2009-2010, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2009-2010, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2009-2010, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2009-2010, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2009-2010, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2009-2010, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2009-2010, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2009-2010, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2009-2010, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2009-2010, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2009-2010, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2009-2010, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2009-2010, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2009-2010, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans
2009-2010, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2009-2010, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans
2009-2010, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
2008-2009, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2008-2009, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2008-2009, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2008-2009, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2008-2009, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2008-2009, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2008-2009, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2008-2009, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2008-2009, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2008-2009, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans
2008-2009, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2008-2009, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2008-2009, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2008-2009, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2008-2009, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans
2008-2009, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2008-2009, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans
2008-2009, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
2007-2008, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2007-2008, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2007-2008, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2007-2008, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2007-2008, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2007-2008, GİRİŞİMCİLİK, Ön Lisans
2007-2008, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2007-2008, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2007-2008, KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU, Ön Lisans
2007-2008, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2007-2008, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans
2007-2008, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2007-2008, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2007-2008, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2007-2008, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2007-2008, TURİZM SEMİNERİ I, Ön Lisans
2007-2008, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2007-2008, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans
2007-2008, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
2006-2007, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2006-2007, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2006-2007, OTEL İŞLETMECİLİĞİ, Ön Lisans
2006-2007, GİRİŞİMCİLİK, Ön Lisans
2006-2007, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2006-2007, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2006-2007, KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU, Ön Lisans
2006-2007, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2006-2007, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans
2006-2007, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2006-2007, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2006-2007, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2006-2007, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2006-2007, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2006-2007, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans
2006-2007, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
2005-2006, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2005-2006, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2005-2006, GİRİŞİMCİLİK, Ön Lisans
2005-2006, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2005-2006, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2005-2006, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2005-2006, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans
2005-2006, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2005-2006, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2005-2006, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2005-2006, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2005-2006, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2005-2006, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans
2005-2006, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
2004-2005, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2004-2005, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2004-2005, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2004-2005, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2004-2005, KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU, Ön Lisans
2004-2005, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2004-2005, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans
2004-2005, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2004-2005, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2004-2005, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2004-2005, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2004-2005, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2004-2005, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans
2004-2005, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
2003-2004, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2003-2004, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2003-2004, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2003-2004, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2003-2004, KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU, Ön Lisans
2003-2004, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2003-2004, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans
2003-2004, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2003-2004, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2003-2004, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2003-2004, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2003-2004, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2003-2004, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans
2003-2004, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
2002-2003, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2002-2003, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2002-2003, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2002-2003, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2002-2003, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2002-2003, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans
2002-2003, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2002-2003, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2002-2003, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2002-2003, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2002-2003, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2002-2003, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans
2002-2003, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
2001-2002, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2001-2002, ULUSLARARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2001-2002, ÖNBÜRO, Ön Lisans
2001-2002, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2001-2002, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2001-2002, KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU, Ön Lisans
2001-2002, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2001-2002, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans
2001-2002, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2001-2002, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2001-2002, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2001-2002, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2001-2002, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2001-2002, TURİZM SEMİNERİ III, Ön Lisans
2001-2002, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
2000-2001, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2000-2001, ULUSLAR ARASI SEYAHAT, Ön Lisans
2000-2001, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2000-2001, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
2000-2001, KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU, Ön Lisans
2000-2001, SEYEHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Ön Lisans
2000-2001, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans
2000-2001, TURİZM EKONOMİSİ, Ön Lisans
2000-2001, TURİZM ENDÜSTİRİSNE GİRİŞ, Ön Lisans
2000-2001, TURİZM SEMİNERİ II, Ön Lisans
2000-2001, TURİST REHBERLİĞİ, Ön Lisans
Kayıt Yok
International Synthesis of Seafood Cooking and Presentation Methods (Uluslararası) Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje: Araştırmacı , 2019-2022
Fosine Cousine (Uluslararası) Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje: Araştırmacı , 2017-2018
fousine cusine (Uluslararası) Diğer Uluslararası Kurum ve Kuruluşlar: Araştırmacı , 2017-2018
Kırsal Turizme Dayalı Yenilikçi İstihdam Projesi (Uluslararası) Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje: Eğitmen , 2016-2017
Kırsal Turizme Dayalı Yenilikçi İstihdam Projesi (Uluslararası) Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje: Eğitmen , 2016-2017
Fusion Cuisine (Uluslararası) Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje: Araştırmacı , 2016-2018
ZONGULDAK-KARABÜK-BARTIN İLLERİ TURİZM SEKTÖR ANALİZİ (Ulusal) Kalkınma Bakanlığı Destekli Proje: Araştırmacı , 2011-2011
Karabük İli ve Safranbolu İlçesinde Turizm Sekötüründe İhtiyaç Duyulan Nitelikli Meslek Elemanlarının Yetiştirilmesi (Ulusal) Kalkınma Bakanlığı Destekli Proje: Araştırmacı , 2011-2012
ZONGULDAK KARABÜK VE BARTIN İLLERİ TURİZM SEKTÖR ANALİZİ (Ulusal) Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç): Araştırmacı
BATI KARADENİZ BÖLÜMÜ EKOTURİZM KAYNAKLARININ TESPİT EDİLMESİ (Ulusal) Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç): Araştırmacı
Kayıt Yok
Deniz, T., Diker, O., Çetinkaya, A. (2017) "SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR ÖĞESİ OLARAK YEREL İKLİMBİLGİSİ VE HALK TAKVİMİ: SAFRANBOLU’DA (KARABÜK)BİR SAHA ARAŞTIRMASI", Atatürk Üniversitesi Doğu Coğrafya Dergisi, 22 (38) pp. 205-226 [TR Dizin] Link DOI  
Diker, O., Türker, N., Çetinkaya, A., Kaya, F.B. (2017) "Geleneksel Türk Tatlısı Olarak Lokum ve Safranbolu Lokumu", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 5 (2) pp. 333-344 [TR Dizin] Link DOI  
Diker, O., Deniz, T., Çetinkaya, A. (2016) "History of Turkısh Cuisene and the Influence of the Balkans", IOSR Journal of Humanities And Social Science, 21 (10) pp. 1-6 Link  
Diker, O., Çetinkaya, A. (2016) "Erişilebilir Turizm Açısından Safranbolu Turizm Destinasyonunun Uygunluğunun Değerlendirilmesi", Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, (1247621604) pp. 111-125  
Diker, O., Deniz, T., Çetinkaya, A. (2016) "Jeoturizm Kapsamında Safranbolu da Coğrafi Kaynakların Değerlendirilmesi ve Safranbolu Jeoturizm Potansiyelinin Belirlenmesi", Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 6 (2) pp. 325-339 Link DOI  
Diker, O., Çetinkaya, A., Cinkara, A. (2016) "Hava Sporları Turizmi ve Safranbolu'nun Hava Sporları Potansiyelinin Belirlenmesi - Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi", Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 6 (1) pp. 84-100 Link DOI  
Diker, O., Çetinkaya, A., Aksu, M. (2018) "Kış Turizmi Faaliyetlerinin Doğal Çevreye Etkisi", Uluslararası Sivas Turizmi Kongresi , (pp. 390-397), Sivas, Türkiye, (Kasım 2018
Diker, O., Çetinkaya, A., Çetinkaya, C. (2018) "ACCESSIBLE GASTRONOMY IN FOOD AND BEVERAGE ORGANIZATIONS", 2018 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OFTOURISM RESEARCH , (pp. 760-773), Van, Türkiye, (Aralık 2018
Diker, O., Çetinkaya, A., Aksu, M. (2018) "KIŞ TURİZMİ FAALİYETLERİNİN DOĞAL ÇEVREYE ETKİSİ", ULUSLARARASI SİVAS TURİZM KONGRESİ , (pp. 390-397), Sivas, Türkiye, (Mayıs 2018
Diker, O., Türker, N., Çetinkaya, A., Kaya, F.B. (2017) "Geleneksel Türk Tatlısı Olarak Lokum ve Safranbolu Lokumu", 2. Ulusal Gastronomi Kongresi , Türkiye, (Eylül 2017 
Diker, O., Türker, N., Çetinkaya, A. (2017) "Geleneksel Türk Tatlısı olarak Lonum ve Safranbolu Lokumu", 2. Gastronomi Turizmi Kongresi , Türkiye, (Eylül 2017
Diker, O., Deniz, T., Çetinkaya, A. (2017) "Analysis of the Relationship Between Eco-Gastronomy, Ecologic Agriculture and Public Calendar as An Intagible Cultural Heritage", 4th Europian Ecotourism Conference , (pp. 46-48), Karabük, Türkiye, (Nisan 2017
DİKER, O., ÇETİNKAYA, A. () "Kültürel Isınma Olgusunun Kültürel Miras Turizmi Üzerine Etkisi Karadeniz Bölgesi Açısından Değerlendirilmesi", ULUSLARARASI KONGRE , (pp. 119) 
TÜRKER, N., ÇETİNKAYA, A. () "A Research Study on the Improvement of Ecotourism and It s Resources in the Western Black Sea Region", ULUSLARARASI KONGRE , (pp. 119) 
Çetinkaya, A. () "Safranbolu da Alternatif Turizmin Gerekliliği Üzerine Bir Araştırma Batı Karadeniz Bölgesinin Turizm Potansiyeli nin Değerlendirilmesi konulu Sempozyum 15 16 Nisan 2004 Safranbolu", SEMPOZYUM , (pp. 1), Türkiye 
AKOVA, O., ÇETİNKAYA, A., SARITAŞ, E., AKSU, A. () "TURİZMDE SEÇME MAKALELER 34 TUGEV", DERGİ , (pp. 33), Türkiye 
NURAY, T., ADNAN, Ç. (2009) "Batı Karadeniz Bölümünde Ekoturizm Potansiyeli", : DETAY  
Diker, O., Çetinkaya, A. (2023) "Gastronomi ve Tarihsel Süreçte Gelişimi", Kitap: A'dan Z'ye Gastronomi Turizmi, Ankara/Türkiye : Detay Anatolia Akademik Yayıncılık  
Diker, O., Çetinkaya, A. (2022) "Turizm OkurYazarlığı", Kitap: Disipliner Okur yazarlık, Ankara/Türkiye : Anı Yayıncılık  
Diker, O., Türker, N., Çetinkaya, A. (2017) "Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği", Kitap: Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği (Gastronomi Üzerine Araştırmalar), Ankara : Detay Yayıncılık  
Çetinkaya, A. (2016) "TURİZM SEKTÖRÜNÜN GENEL YAPISI", Kitap: Otel İşletmeciliği, İstanbul/Türkiye : Lisans yayıncılık  
NURAY, T., ADNAN, Ç., HALİME, B., GÖKHAN, E., MUSTAFA, İ. (2011) "ZONGULDAK KARABÜK VE BARTIN İLLERİ TURİZM SEKTÖR ANALİZİ", : TÜRMATSAN ORGANİZE MATBAACILIK  
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
A: SCI/SSCI/AHCI, B: ESCI, C: Scopus, D: Uluslararası Alan Index, E: TR Dizin, F: Uluslararası Kitap, G: Ulusal Kitap, H: Diğer Makale, I: Toplam
Sıra Yayın A B C D E F G H I
1
Geleneksel Türk Tatlısı Olarak Lokum ve Safranbolu Lokumu
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
0 0 0 0 2 8 3 0 13
2
Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği (Gastronomi Üzerine Araştırmalar)
0 0 0 0 0 4 2 0 6
3
Erişilebilir Turizm Açısından Safranbolu Turizm Destinasyonunun Uygunluğunun Değerlendirilmesi
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
0 0 0 1 1 2 0 0 4
4
Geleneksel Türk Tatlısı Olarak Lokum ve Safranbolu Lokumu
0 0 0 0 0 4 0 0 4
5
SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR ÖĞESİ OLARAK YEREL İKLİMBİLGİSİ VE HALK TAKVİMİ: SAFRANBOLU’DA (KARABÜK)BİR SAHA ARAŞTIRMASI
Atatürk Üniversitesi Doğu Coğrafya Dergisi
0 0 0 0 3 0 0 0 3
6
Hava Sporları Turizmi ve Safranbolu'nun Hava Sporları Potansiyelinin Belirlenmesi - Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
0 0 0 0 0 3 0 0 3
7
Jeoturizm Kapsamında Safranbolu da Coğrafi Kaynakların Değerlendirilmesi ve Safranbolu Jeoturizm Potansiyelinin Belirlenmesi
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
0 0 0 0 1 1 0 0 2
8
History of Turkısh Cuisene and the Influence of the Balkans
IOSR Journal of Humanities And Social Science
1 0 0 1 0 0 0 0 2
9
Batı Karadeniz Bölümünde Ekoturizm Potansiyeli
0 0 0 0 0 2 0 0 2
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Oğuz Diker
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
2016 - 2023 15
Karabük Üniversitesi
2017 4
Karabük Üniversitesi
2016 - 2017 4
ADNAN ÇETİNKAYA
-
3
Murat Aksu
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
2018 2
ÇETİNKAYA ADNAN
-
2009 - 2011 2
Ferhat Behzat Kaya
-
2017 2
TÜRKER NURAY
-
2009 - 2011 2
Karabük Üniversitesi
2016 1
AYSUN AKSU
-
1
BARUTÇU HALİME
-
2011 1
Cenk Çetinkaya
-
2018 1
EMİR GÖKHAN
-
2011 1
ERDİNÇ SARITAŞ
-
1
İNCE MUSTAFA
-
2011 1
NURAY TÜRKER
-
1
OGUZ DİKER
-
1
ORHAN AKOVA
-
1
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Sosyal Bilimler 78591
YÖKSİS Temel Alan Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı 33159
YÖKSİS Bilim Alanı Turizm 2055
Anahtar Kelimeler Otel İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm, Turizm İşletmeciliği
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 0 105 77 23 0 0 0 40 40 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - 397 . 472 . 520 . - - - 584 . 555 . -
Sıra (Temel Alan İçinde) - 310 . 374 . 449 . - - - 508 . 478 . -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - 97 . 148 . 226 . - - - 268 . 206 . -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - 38 . 79 . 110 . - - - 124 . 102 . -
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - 50 . 84 . 127 . - - - 144 . 114 . -
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - 88 . 120 . 180 . - - - 213 . 154 . -
Toplam Yayın 0 5 5 3 0 0 0 1 1 0
Toplam Makale 0 4 2 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Kitap 0 1 1 0 0 0 0 1 1 0
Toplam Bildiri 0 0 2 3 0 0 0 0 0 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 3 1 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 1 1 0 0 0 0 1 1 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 1 2 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri