Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi, 2014, 2019 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, 2008, 2011 |
Lisans, Türkiye, Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, 2004, 2007 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi, 2014, 2019 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, 2008, 2011 |
Lisans, Türkiye, Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, 2004, 2007 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt Teknolojisi |
2022-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Karabük Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye |
2020-2022, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Karabük Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, Türkiye |
2021-2022, Myo/Yüksekokul Müdürü, Karabük Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2022-2023, Gıda Güvenliği, Yüksek Lisans |
2021-2022, Fonksiyonel Gıdalar, Yüksek Lisans |
2021-2022, FARKLI KÜLTÜRLERDE BESLENME, Lisans |
2021-2022, FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ, Yüksek Lisans |
2021-2022, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans |
2021-2022, BİTKİSEL ÜRÜNLERE GİRİŞ, Ön Lisans |
2021-2022, GENEL VE TIBBİ MİKROBİYOLOJİ, Ön Lisans |
2021-2022, Temel Laboratuvar Uygulamaları I, Ön Lisans |
2021-2022, Temel Laboratuvar Uygulamaları II, Ön Lisans |
2021-2022, GIDA AKTİVİZMİ, Yüksek Lisans |
2020-2021, Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon, Ön Lisans |
2020-2021, Sterilizasyon İlkeleri, Ön Lisans |
2020-2021, Mikrobiyoloji, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Kombucha Çayı ile Zenginleştirilmiş Kefirin Mikrobiyolojik Değerlendirilmesi (Ulusal) Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç): Yürütücü , 2022 |
Çözeltiden Üfleme (Solution Blowing) Yönteminde Lactarius delicious ve Kitosan/PLA ile Modifiye Edilmiş Nanofiber Kaplamanın Kaşar Peynirinde Enkapsülasyonu (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2022-2023 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Yılmaz, O., Yılmaz, N., Buran, İ. (2022) "GÜRÜLTÜYE BAĞLI İŞİTME KAYBI", Karabük/Türkiye : US AKADEMİ ![]() |
Bütünöz, B., Buran, İ. (2022) "SAĞLIK BİLİMLERİNDE GÜNCEL TARTIŞMALAR 2", : PLATANUS PUBLİSHİNG ![]() |
Balta, T., Buran, İ. (2022) "Sağlık Bilimleri Alanında Yeni Trendler II", : PLATANUS PUBLİSHİNG-Duvar Yayınları ![]() |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | Makale (WoS) |
Makale (ESCI) |
Makale (Scopus) |
Makale (TR Dizin) |
Kitap (Uluslararası) |
Kitap (Ulusal) |
Makale (Diğer) |
Toplam Atıf |
1 |
Effect of inulin polymerization degree on various properties of synbiotic fermented milk including Lactobacillus acidophilus La-5 and Bifidobacterium animalis Bb-12
Journal of Dairy Science
|
21 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 23 | |
2 |
Rheological, sensorial and volatile profiles of synbiotic kefirs produced from cow and goat milk containing varied probiotics in combination with fructooligosaccharide
LWT
|
6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 11 | |
3 |
THE EFFECT OF DIFFERENT SUGAR RATIO ON THE QUALITY PROPERTIES OF MILK JAM
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
|
1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 3 | |
4 |
Effect of milk kind on the physicochemical and sensorial properties of synbiotic kefirs containing Lactobacillus acidophilus LA-5 and Bifidobacterium bifidum BB-11 accompanied with inulin
Food Science and Technology
|
1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
-
|
2022 | 1 |
![]()
-
|
2022 | 1 |
![]() ![]() |
2022 | 1 |
![]()
Havva Ceren Akal Demirdöğen
![]() |
2018 - 2021 | 4 |
![]()
Şebnem Budak
![]() |
2019 - 2021 | 3 |
![]()
Atila Yetişemiyen
-
|
2019 - 2021 | 3 |
![]()
Cemhan Doğan
Yozgat Bozok Üniversitesi
|
2022 | 1 |
![]()
Nurcan Doğan
Yozgat Bozok Üniversitesi
|
2022 | 1 |
![]()
Beğüm Bütünöz
-
|
2022 | 1 |
![]()
Tulin Balta
-
|
2022 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 49365 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 23383 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1475 |
Anahtar Kelimeler | Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Bilimi, Süt Teknolojisi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 15 | 50 | 0 | 100 | 170 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | 640 . | 598 . | - | 550 . | 475 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | 480 . | 442 . | - | 410 . | 355 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | 187 . | 183 . | - | 150 . | 133 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | 78 . | 75 . | - | 57 . | 38 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | 105 . | 104 . | - | 94 . | 71 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | 67 . | 60 . | - | 50 . | 36 . | - |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 2 | 4 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |