| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Karabük Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Dr), 2013, 2019 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2009, 2012 |
| Lisans, Türkiye, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği Bölümü, 2003, 2008 |
| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Karabük Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Dr), 2013, 2019 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2009, 2012 |
| Lisans, Türkiye, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği Bölümü, 2003, 2008 |
| İngilizce, YÖKDİL, 65, 2022/1 Yük, 2022 |
| İngilizce, KPDS, 71, 2010-KPDS , 2010 |
| Kayıt Yok |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Otel İşletmeciliği |
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması |
| 2022-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Karabük Üniversitesi, Safranbolu Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
| 2023-, Bölüm Başkanı, Karabük Üniversitesi, Türkiye |
| Kayıt Yok |
| 2025-2026, Gastronomi Turizm, Yüksek Lisans |
| 2025-2026, Sağlık Turizm İşletmeciliği, Yüksek Lisans |
| 2024-2025, Sağlık Turizm Pazarlama, Yüksek Lisans |
| 2022-2023, Barda Servis, Ön Lisans |
| 2022-2023, Gösteri Servisi, Ön Lisans |
| 2022-2023, Menü Planlama, Lisans |
| 2022-2023, Turizm İşletmeciliği, Lisans |
| 2022-2023, Sürdürülebilir Turizm, Ön Lisans |
| 2022-2023, Turizm Pazarlaması, Ön Lisans |
| 2022-2023, Menü Planlama, Ön Lisans |
| 2022-2023, Otel işletmeciliği, Ön Lisans |
| 2019-2020, Banket Organizasyonu ve Uygulamaları, Lisans |
| 2019-2020, İçecekler ve Özellikleri, Lisans |
| 2017-2018, Gösteri Servisi, Ön Lisans |
| 2017-2018, Oda Servisi, Ön Lisans |
| 2017-2018, Menü Planlama, Ön Lisans |
| 2017-2018, Yiyecek İçecek Servisi, Ön Lisans |
| 2016-2017, Barda Servis, Ön Lisans |
| 2016-2017, Yiyecek İçecek Servisi, Ön Lisans |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
| 1 | Somut Kültürel Miras Alanlarının Turistik Çekicilik Açısından Değerlendirilmesi: Birgi Örneği | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 4 | 0 | 0 | 5 |
| 2 | YERLİ TURİSTLERİN DESTİNASYON İMAJINA İLİŞKİN TEKRAR ZİYARET ETME NİYETLERİ: SAFRANBOLU ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 5 |
| 3 | AYANCIK VE ÇEVRESİNİN TURİZM POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 |
| 4 | Sosyal Medya Kullanımının Akademik Güdülenme Davranışı Üzerine Etkisi: Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencileri Üzerine Bir Çalışma | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 |
| 5 | Turizm ve Destinasyon Araştırmaları-VII | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 |
| 6 | Uluslararası Zincir Otellere Yönelik Tripadvisor Yorumlarının Duygu Analizi Yöntemi ile Değerlendirilmesi: Ankara Örneği, | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 |
| 7 | DESTİNASYON SEÇİMİNDE FİKİR GRUPLARININ ETKİSİ: SAFRANBOLU ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| 8 | Şehir Otellerinde Hizmet Kalitesi Algısının Belirlenmesi: Ankara İlinde Bir Uygulama | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
|
|
2018 - 2023 | 5 |
|
Ömer Ceyhun Apak
|
2019 - 2025 | 4 |
|
|
2018 - 2021 | 3 |
|
|
2024 - 2025 | 2 |
|
Mustafa Boz
|
2014 - 2015 | 2 |
|
|
2024 | 1 |
|
|
2025 | 1 |
|
|
2016 | 1 |
|
|
2019 | 1 |
|
|
2021 | 1 |
|
|
2025 | 1 |
|
Sinan Gökdemir
-
|
2020 | 1 |
|
Ertuğrul Düzgün
|
2020 | 1 |
|
Berna Sünbül
-
|
2023 | 1 |
|
Saliha Köker
-
|
2025 | 1 |
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 79062 |
| YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33947 |
| YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2183 |
| Anahtar Kelimeler | Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
| Ağırlıklı Puan | 10 | 20 | 0 | 20 | 23 | 45 | 95 | 0 | 25 | 80 | 100 |
| Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 472 . | 492 . | - | 527 . | 539 . | 498 . | 522 . | - | 578 . | 483 . | 354 . |
| Sıra (Temel Alan İçinde) | 385 . | 407 . | - | 454 . | 462 . | 415 . | 433 . | - | 507 . | 382 . | 283 . |
| Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 167 . | 173 . | - | 227 . | 244 . | 187 . | 187 . | - | 216 . | 179 . | 98 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 136 . | 154 . | - | 189 . | 204 . | 148 . | 160 . | - | 166 . | 138 . | 76 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (2)) | 83 . | 85 . | - | 108 . | 123 . | 100 . | 90 . | - | 103 . | 71 . | 44 . |
| Sıra (Anahtar Kelime (3)) | 103 . | 102 . | - | 131 . | 136 . | 101 . | 98 . | - | 112 . | 89 . | 38 . |
| Toplam Yayın | 1 | 1 | 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 0 | 2 | 4 | 4 |
| Toplam Makale | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 3 | 0 | 1 | 2 | 1 |
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 |
| Toplam Bildiri | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 |
| Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Uluslararası) | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 3 | 0 | 1 | 2 | 1 |
| Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 |
| Bildiri (Uluslararası) | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 |
| Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |