Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2018, 2022 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi (Yl) (Tezli), 2016, 2018 |
Lisans, Türkiye, Gaziantep Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2012, 2016 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2018, 2022 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi (Yl) (Tezli), 2016, 2018 |
Lisans, Türkiye, Gaziantep Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2012, 2016 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YDS, 70, 2017 |
İngilizce, YÖKDİL, 83, 2017 |
Kayıt Yok |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi |
2023-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Karabük Üniversitesi, Safranbolu Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2019-, Erasmus Koordinatörü, Karabük Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Master Chef Simulator: Sustainable Gastronomy Training Through VR Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje: Araştırmacı , 2024-2026 ![]() |
International Synthesis of Seafood Cooking and Presentation Methods Diğer Uluslararası Kurum ve Kuruluşlar: Araştırmacı , 2019-2022 ![]() |
Kayıt Yok |
Akgül, C.C., SÜZER, Ö., Girgin, G.K. (2022) "Investigation of Promotional Materials With Respect to Local Cuisine Features: The Evaluations of Gastronomic Cities of Hatay and Gaziantep", I. INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE , (pp. 312-328), Amasya, Türkiye, (Aralık 2022) ![]() |
SÜZER, Ö., Doğdubay, M. (2021) "GASTRODİPLOMASİ KAVRAMI İLE İLGİLİ YAPILMIŞ ÇALIŞMALARIN BİBYOMETRİK ANALİZİ", V. Uluslararası Gastronomi Araştırmaları Kongresi (UGTAK) , (pp. 244-253), Sakarya, Türkiye, (Ekim 2021) ![]() |
Doğdubay, M., SÜZER, Ö., Taşkın, E. (2019) "Beyaz Gürültü (Whıte Noise) Kavramı ve Gastronomi Sektörü İle İlişkisi", IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK) 20109 , (pp. 751-754), Nevşehir, Türkiye, (Aralık 2019) ![]() |
Taşkın, E., SÜZER, Ö., Girgin, G.K. (2019) "Türk Hava Yolları Uçak İçi Dergisinin Türk Mutfağı Bağlamında İncelenmesi", 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştımaları Kongresi , (Aralık 2019) ![]() |
Taşkın, E., SÜZER, Ö., Girgin, G.K. (2019) "Türk Hava Yolları Uçak İçi Dergisinin Türk Mutfağı Bağlamında İncelenmesi", 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Nevşehir, Türkiye, (Aralık 2019) ![]() |
SÜZER, Ö., Özkanlı, O. (2018) "GAZİANTEP MUTFAĞI ANA YEMEKLERİNİN BESİN GRUPLARI BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ", Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi , (pp. 90-91), İstanbul, Türkiye, (Nisan 2018) ![]() |
TÜRKER, N., SÜZER, Ö., Kaya, K., İme, K., Kılıç, S. (2018) "GASTRONOMİK AKIMLAR ÇERÇEVESİNDE TURİSTLERİN İYECEK-İÇECEK ÜKETME EĞİLİMLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA", Gastronomi Kongresi , Ankara, Türkiye, (Mart 2018) ![]() |
SÜZER, Ö., GÖKKAYA, S., ACAR, A. (2017) "Kırsal Turizm Alanlarında Gastronomik Unsurların Önemi: Safranbolu Örneği", 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi , Aydın, Türkiye, (Aralık 2017) ![]() |
Özkanlı, O., SÜZER, Ö., Uçuk, C. (2017) "AN ANALYSIS FOR THE USAGE OF KANLICA MUSHROOM ON THE PRACTICE FIELD OF GASTRONOMY AS A TYPE OF HIGH AROMATIC MUSHROOM", 1st International Congress on Medicanal and Aromatic Plants , (pp. 18), Türkiye, (Haziran 2017) ![]() |
Kayıt Yok |
SÜZER, Ö., Deniz, İ. (2024) "YEREL GASTRONOMİ UNSURLARININ BASILI TANITIM MATERYALLERİNDE TEMSİLİ: SAFRANBOLU ÖZELİNDE BİR İNCELEME", Kitap: Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1, Ankara/Türkiye : Detay yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 56 / 62, ISBN: 978-625-5532-22-0 ![]() |
Öz, H., SÜZER, Ö. (2024) "Soğuk Mutfakta Tabak Prezantasyonu", Kitap: Uygulamalı Soğuk Mutfak, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 443 / 452, ISBN: 978-625-386-100-1 ![]() |
SÜZER, Ö. (2023) "GASTRONOMİ TURİZMİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK", Kitap: A’DAN Z’YE GASTRONOMİ TURİZMİ, Türkiye : Detay Yayınları, Bölüm Sayfaları: 187 / 204, ISBN: 978-605-254-878-3 ![]() |
SÜZER, Ö. (2023) "ORTA KUŞAK", Kitap: GASTRO - COĞRAFYA, Türkiye : Detay Yayınları, Bölüm Sayfaları: 214 / 241, ISBN: 978-605-254-754-0 ![]() |
Doğdubay, M., SÜZER, Ö., Akar, Ö. (2023) "PROFESYONEL MUTFAKLARDA TEKNOLOJİK GELİŞMELER", Kitap: Profesyonel Mutfaklar, Türkiye : Oğlak Yayınları, Bölüm Sayfaları: 109 / 120, ISBN: 978 - 625 - 413 - 046 - 5 ![]() |
TÜRKER, N., SÜZER, Ö. (2022) "Otantik Gastronomi Turizmi", Kitap: Yavaş Turizm ve Türkiye'deki Yavaş Turizm Destinasyonları, Ankara/Türkiye : Nobel Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 179 / 198, ISBN: 978-625-417-894-8 ![]() |
İlsay, S., SÜZER, Ö. (2021) "Gastronominin Tarihi Dönüşümü ve Endüstri Devrimi", Kitap: Gastronomide Transformasyon, Ankara/Türkiye : Detay YAyıncılık, Bölüm Sayfaları: 1 / 23, ISBN: 978-605-254-444-0 ![]() |
İlsay, S., SÜZER, Ö. (2021) "Gastronominin Tarihi Dönüşümü ve Endüstri Devrimi", Kitap: Gastronomide Transformasyon, Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 1 / 26, ISBN: 978-605-254-444-0 ![]() |
SÜZER, Ö. (2020) "Zinfandel", Kitap: Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye), Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 588 / 588, ISBN: 978-605-254-253-8 ![]() |
SÜZER, Ö. (2020) "Temparanillo", Kitap: Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye), Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 545 / 545, ISBN: 978-605-254-253-8 ![]() |
SÜZER, Ö. (2020) "Şıra", Kitap: Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye), Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 528 / 529, ISBN: 978-605-254-253-8 ![]() |
SÜZER, Ö. (2020) "Sultaniye", Kitap: Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye), Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 518 / 518, ISBN: 978-605-254-253-8 ![]() |
SÜZER, Ö. (2020) "Slyvaner", Kitap: Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye), Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 502 / 502, ISBN: 978-605-254-253-8 ![]() |
SÜZER, Ö. (2020) "Shiraz", Kitap: Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye), Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 498 / 498, ISBN: 978-605-254-253-8 ![]() |
SÜZER, Ö. (2020) "Semillon", Kitap: Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye), Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 493 / 493, ISBN: 978-605-254-253-8 ![]() |
SÜZER, Ö. (2020) "Sauvignon Blanc", Kitap: Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye), Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 487 / 487, ISBN: 978-605-254-253-8 ![]() |
SÜZER, Ö. (2020) "Sangiovese", Kitap: Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye), Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 482 / 482, ISBN: 978-605-254-253-8 ![]() |
SÜZER, Ö. (2020) "Riesling", Kitap: Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye), Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 463 / 464, ISBN: 978-605-254-253-8 ![]() |
SÜZER, Ö. (2020) "Pinnot Noir", Kitap: Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye), Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 435 / 435, ISBN: 978-605-254-253-8 ![]() |
SÜZER, Ö., Balıkçı, O.M. (2020) "Türk Mutfağında Yer Alan Dolmalar", Kitap: Uygulamalı Türk Mutfağı, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 52 / 62, ISBN: 978-625-439-050-0 ![]() |
SÜZER, Ö., Balıkçı, O.M. (2020) "Türk Mutfağında Yer Alan Dolmalar", Kitap: Uygulamalı Türk Mutfağı, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 52 / 62, ISBN: 978-625-439-050-0 ![]() |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
1 | Tourists' food and beverage consumption trends in the context of culinary movements: The case of Safranbolu | 7 | 0 | 0 | 4 | 9 | 3 | 3 | 0 | 0 | 26 |
2 | SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM HAREKETLİLİĞİNDE YEREL GIDALARIN ÖNEMİ ve REKABET AVANTAJI (KAVRAMSAL BİR ANALİZ) | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 | 6 | 7 | 0 | 0 | 17 |
3 | Bölge Mutfaklarının Kullanılan Malzemeler Bağlamında Değerlendirilmesi:Gaziantep Yemekleri Üzerine Bir İnceleme | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 5 | 7 | 0 | 0 | 15 |
4 | Endüstri 4.0 ın Yiyecek İçecek Endüstrisine Bir Yansıması Olarak Bulut Mutfaklar (Kavramsal Bir Analiz) (Cloud Kitchens as a Reflection of Industry 4.0 on the Food and Beverage Industry (A Conceptual Analysis)) | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 1 | 11 | 0 | 0 | 15 |
5 | GASTRODİPLOMASİ KAVRAMI İLE İLGİLİ YAPILMIŞ ÇALIŞMALARIN BİBYOMETRİK ANALİZİ | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
6 | Uygulamalı Türk Mutfağı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
Murat Doğdubay
![]() |
2019 - 2024 | 6 |
![]() ![]() |
2018 - 2022 | 3 |
![]()
Oya Özkanlı
![]() |
2017 - 2020 | 3 |
![]()
Erol Taşkın
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
|
2019 | 3 |
![]()
Göksel Kemal Girgin
![]() |
2019 - 2022 | 3 |
![]()
Ceyhun Uçuk
![]() |
2017 - 2021 | 2 |
![]()
Selin İlsay
![]() |
2021 | 2 |
![]()
Osman Mahir Balıkçı
-
|
2020 | 2 |
![]() ![]() |
2017 | 1 |
![]() ![]() |
2024 | 1 |
![]() ![]() |
2017 | 1 |
![]()
Yakup Dinç
-
|
2021 | 1 |
![]()
Hilal Öz
-
|
2024 | 1 |
![]()
Cansen Can Akgül
![]() |
2022 | 1 |
![]()
İpek Deniz
-
|
2024 | 1 |
![]()
Kader İme
-
|
2018 | 1 |
![]()
Kübra Kaya
-
|
2018 | 1 |
![]()
Özay Akar
-
|
2023 | 1 |
![]()
Sinan Kılıç
-
|
2018 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 79062 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33825 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2148 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 13 | 10 | 25 | 495 | 65 | 115 | 120 | 125 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | 544 . | 532 . | 524 . | 116 . | 560 . | 518 . | 486 . | 426 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | 440 . | 460 . | 456 . | 77 . | 463 . | 437 . | 410 . | 343 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | 194 . | 232 . | 237 . | 20 . | 210 . | 230 . | 145 . | 138 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | 42 . | 48 . | 46 . | 3 . | 50 . | 36 . | 26 . | 21 . | - |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 2 | 2 | 3 | 13 | 3 | 4 | 3 | 5 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 0 | 3 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 12 | 1 | 1 | 3 | 2 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 2 | 2 | 3 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 12 | 1 | 1 | 3 | 2 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 1 | 2 | 3 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |