img
img
Öğr. Gör. Zuhal KIRMACI

Öğr. Gör. Zuhal KIRMACI

  • Eflani Meslek Yüksekokulu
  • Gıda İşleme
  • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Pr.

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
8
Atıf
176
h-index
2
WoS
Yayın
2
Atıf
279
h-index
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Yüksek Lisans, Türkiye, Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2003, 2006
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü, 1997, 2002
Araştırma Alanları
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Yüksek Lisans, Türkiye, Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2003, 2006
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü, 1997, 2002
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
2017-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Karabük Üniversitesi, Eflani Hayvansal Üretim ve Yönetim Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
2003-2006, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
2024-, Bölüm Başkanı, Karabük Üniversitesi, Türkiye
Kayıt Yok
2021-2022, Gıda Mevzuatı, Lisans
2021-2022, AMBALAJLAMA VE KALİTE KONTROLÜ, Ön Lisans
2021-2022, Toplum Sağlığı ve Beslenme, Lisans
2021-2022, Besin Güvenliği ve Hijyen, Lisans
2021-2022, Fonksiyonel Gıdalar, Ön Lisans
2021-2022, Gıda Güvenliği ve Mevzuatı, Ön Lisans
2021-2022, Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans
2019-2020, Genel Mikrobiyoloji, Ön Lisans
2019-2020, Eğitimcilerin Eğitimi, Ön Lisans
2019-2020, Beslenme İlkeleri, Ön Lisans
2019-2020, Histoloji, Ön Lisans
2019-2020, Yiyecek Üretim Teknikleri, Lisans
2019-2020, İş Sağlığı ve Güvenliği, Ön Lisans
2018-2019, İş Sağlığı ve Güvenliğine Giriş, Ön Lisans
2018-2019, Epğiticilerin Eğitimi, Ön Lisans
2018-2019, Süt ve Süt Ürünleri, Ön Lisans
2018-2019, Beslenme İlkeleri, Ön Lisans
2018-2019, İş Sağlığı ve Güvenliği, Ön Lisans
2018-2019, Histoloji, Ön Lisans
2018-2019, YİYECEK ÜRETİM TEKNİKLERİ, Lisans
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
A: SCI/SSCI/AHCI, B: ESCI, C: Scopus, D: Uluslararası Alan Index, E: Diğer Uluslararası, F: TR Dizin, G: Uluslararası Kitap, H: Ulusal Kitap, I: Diğer Ulusal, J: Toplam
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Karabük Üniversitesi
2008 - 2023 5
Musa Serdar Akın
Harran Üniversitesi
2004 - 2015 4
Mutlu Buket Akın
Harran Üniversitesi
2004 - 2008 3
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Fen ve Mühendislik 51923
YÖKSİS Temel Alan Mühendislik Temel Alanı 25926
YÖKSİS Bilim Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği 1551
Anahtar Kelimeler Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025
Ağırlıklı Puan 50 0 0 5 0 0 0 0 120 0 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) 613 . - 707 . 654 . - - - - 562 . - -
Sıra (Temel Alan İçinde) 428 . - 530 . 488 . - - - - 427 . - -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) 183 . - 257 . 201 . - - - - 154 . - -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) 50 . - 86 . 65 . - - - - 48 . - -
Toplam Yayın 1 0 1 1 0 0 0 0 3 0 0
Toplam Makale 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 3 0 0
Toplam Bildiri 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0
Makale (SCI) 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 3 0 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri