Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, İngiltere, Swansea University {Wales}, , 2017, 2020 |
Yüksek Lisans, İngiltere, University Of Surrey, , 2013, 2014 |
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Pr., 2004, 2010 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, İngiltere, Swansea University {Wales}, , 2017, 2020 |
Yüksek Lisans, İngiltere, University Of Surrey, , 2013, 2014 |
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Pr., 2004, 2010 |
Kayıt Yok |
İngilizce, IELTS, 6, 2020 |
Kayıt Yok |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Sürdürülebilir Turizm |
2020-2022, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Karabük Üniversitesi, Safranbolu Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü, Türkiye |
Kayıt Yok |
Gökçe Özdemir, Yüksek Lisans, Memorial Tourism Events and Storytelling, Karabük Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Turizm Ana Bilim Dalı, 2024, (Asıl Danışman) |
2021-2022, TURİZMDE TANITIM VE SATIŞ GELİŞTİRME, Lisans |
2021-2022, TURİZM İNGİLİZCESİ II, Lisans |
2021-2022, TURİZM EKONOMİSİ, Lisans |
2020-2021, SEYAHAT ACENTECİLİĞİ VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ, Lisans |
2020-2021, SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM VE REKREASYON, Lisans |
2020-2021, TURİZM MEVZUATI, Lisans |
2020-2021, ALTERNATİF TURİZM HAREKETLERİ, Lisans |
2020-2021, GENEL İŞLETME, Lisans |
2020-2021, Turizm İngilizcesi VII, Lisans |
Kayıt Yok |
Lüks Otel Deneyiminde Otantikliğin Rolü: Birleşik Krallık'taki Otel Sektörüne İlişkin Karma Yöntem Çalışması Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2024-2026 |
Kayıt Yok |
Zerman, S., Oğuz, U.K., Gökkaya, S. (2022) "CONSUMING LOCAL FOOD FOR SUSTAINABLE TOURISM: THE THEORY OF CONSUMPTION APPROACH", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 55 (1) pp. 49-59 Link ![]() |
Oğuz, U.K., Dabamona, S.A. (2022) "UNDERSTANDING EDUCATIONAL SCHOOL TRIP: PERSPECTIVE ON BENEFITS AND CHALLENGES IN TOURISM AND EDUCATION", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 4 (3) pp. 378-390 ![]() |
Oğuz, U.K., Zerman, S., Gökkaya, S. (2022) "What Makes Luxury Hotel Memorable: Content Analysis of View of Luxury Hotel Guests", Managing Tourism Across Continents , Antalya, Türkiye, (Mart 2022) ![]() ![]() |
Zerman, S., Oğuz, U.K., Gökkaya, S. (2021) "Local Food as a Component of Sustainable Tourism: The Theory of Consumption Perspective", III. INTERNATIONAL SUSTAINABLE TOURISM CONGRESS , Ordu, Türkiye, (Aralık 2021) ![]() |
Oğuz, U.K. (2019) "The Role of Authenticity in the Luxury Hotel Experience: A MixedMethods Study of the Hotel Sector in the United Kingdom", Travel and Tourism Research Association , Bournemouth, İngiltere, (Nisan 2019) ![]() |
Oğuz, U.K., Acar, A. (2017) ""Understanding Tourist Motivation: The Case of Hagia Sophia, Turkey", II International Conference on Tourism Dynamics and Trends , Sevilla, İspanya, (Haziran 2017) ![]() |
Acar, A., Oğuz, U.K. (2016) "Stakeholders Opinion regarding Sustainable Heritage Tourism: The Case of Safranbolu", Tourism in Contemporary Cities , London, İngiltere, (Ağustos 2016) ![]() |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]() ![]() |
2021 - 2022 | 3 |
![]() ![]() |
2021 - 2022 | 3 |
![]() ![]() |
2016 - 2017 | 2 |
![]()
Samsudin Arifin Dabamona
-
|
2022 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 79052 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33897 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2165 |
Anahtar Kelimeler | Turizm İşletmeciliği, Turizm Pazarlaması, Sürdürülebilir Turizm |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 10 | 5 | 0 | 5 | 0 | 10 | 13 | 0 | 0 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | 502 . | 554 . | - | 548 . | - | 614 . | 629 . | - | - | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | 412 . | 451 . | - | 478 . | - | 517 . | 542 . | - | - | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | 180 . | 203 . | - | 257 . | - | 248 . | 306 . | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | 158 . | 167 . | - | 210 . | - | 207 . | 240 . | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | 110 . | 110 . | - | 146 . | - | 136 . | 148 . | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | 115 . | 126 . | - | 146 . | - | 144 . | 173 . | - | - | - |
Toplam Yayın | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 3 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |