img
img
Eskişehir’in Etnobotanik Çeşitliliğinin Eko-Gastronomi FaaliyetleriÇerçevesinde İncelenmesi  
Yazarlar (3)
Oğuz Diker
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Nuray TÜRKER Prof. Dr. Nuray TÜRKER
Karabük Üniversitesi, Türkiye
Ferhat Behzat Kaya
Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Dergi ISSN 2147-7841
Dergi Tarandığı Indeksler Sobiad Asos
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2017
Cilt No 3
Sayfalar 51 / 58
Doi Numarası 10.14230/joiss489
Makale Linki http://joiss.karabuk.edu.tr/Makaleler/1897911040_5.20Oguz20Diker20(Yrd).pdf