img
img
Safranbolu’nun Tören Yemekleri ve Tören Yemek Kültürünün İncelenmesi   
Yazarlar (3)
Mine Bakkaloğlu
Prof. Dr. Nuray TÜRKER Prof. Dr. Nuray TÜRKER
Karabük Üniversitesi, Türkiye
Tuğba Dağ
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı JOURNAL OF ACADEMIC TOURISM STUDIES
Dergi ISSN 2757-699X
Dergi Tarandığı Indeksler Asos, CABI, ROAD
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 03-2024
Cilt No 5
Sayı 1
Sayfalar 27 / 45
Doi Numarası 10.29228/jatos.74115
Makale Linki https://jatosjournal.org/?mod=makale_tr_ozet&makale_id=74115
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Safranbolu’nun Tören Yemekleri ve Tören Yemek Kültürünün İncelenmesi

Paylaş